PROIECTARE HALE METALICE

Calculul de rezistenta al halelor metalice este realizat cu ajutorul unor programe consacrate, respectand toate normele in vigoare.

Modelarea structurii se face in programe specializate tridimensionale.

Toate imbinarile dintre elemente se realizeaza prin suruburi, nefiind necesara sudura in santier.

EXECUTIA IN UZINA A HALELOR METALICE

Executia structurii metalice se rezlizeaza in uzina si este atent coordonata de ingineri si maistri, buni cunoscatori ai planurilor de executie.

Debitarea placilor si barelor se realizeaza cu instalatii de debitat si gaurit automate cu CNC. Manopera efectiva de asamblare si sudare este efectuata de lacatusi si sudori cu experienta. Toate aceste operatii sunt supravegheate de catre personalul CQ.

Protectia anticoroziva a structuri poate fi prin vopsitorie, operatie realizata la noi in atelier sau zincare termica, operatie realizata cu partenerii nostri.

EXECUTIA IN SANTIER A HALELOR METALICE

Avem echipe specializate si pentru lucrarile de infrastructura. Toate operatiile din santier se executa conform documentatiei tehnice realizate la inceputul proiectarii. La finalul fiecarei etape de lucru se intocmeste cate un process-verbal, iar la finalul lucrarii sunt predate beneficiarului odata cu cartea halei metalice.

Montajul structurilor metalice este de asemenea realizat de catre personal calificat cu experienta in domeniu. Pe tot parcursul lucrarii in santier, de la inceput pana la finalizarea proiectului, este prezent un inginer care supravegheaza sau gaseste solutii in cazul in care apar schimbari sau probleme.

Vrei sa construiesti?